La Comunitat arriba als 50 socis i sòcies

Panells solars al sostre de l'ajuntament

La Comunitat Energètica d’Olost i Santa Creu arriba als 50 socis i sòcies. Benvinguts/des!!

Aquest dijous 24 de març s’ha celebrat un Consell Rector de la comunitat energètica i, entre altres aspectes, s’ha donat entrada a nous socis i sòcies a la Cooperativa i aquesta ja ha arribat als 50 socis/es.

Olost i Santa Creu Sostenible segueix creixent i treballant per impulsar la transició energètica al nostre poble de forma participada i democràtica. Ara que els preus de l’energia son molt elevats, l’únic camí és impulsar les energies renovables i treballar per l’autosuficiència energètica de cada regió. La Comunitat ho vol fer en tots els àmbits: domèstic, comerços i sector industrial.

Juntament amb el creixement del nombre de membres de la Comunitat, també s’està treballant amb els primers projectes que s’han de començar a desenvolupar aquest any 2022. Així doncs, la Comunitat ja ha sol·licitat ajudes pels tres primers projectes que es volen executar i que s’ubicaran a la teulada del pavelló municipal, al camp de futbol de Santa Creu i a la teulada del Casal d’Avis. S’han sol·licitat ajudes que poden cobrir fins el 60% dels costos d’aquests projectes i s’ha començat a treballar per altres projectes futurs en mobilitat i camps solars. Trobareu més informació dels projectes a la nostra web: https://olostisantacreusostenible.cat

Des de la Cooperativa es vol animar a tots els veïns i veïnes d’Olost i Santa Creu a sumar-se al projecte i fer força per impulsar una transició energètica més justa, neta i democràtica. Els passos per fer-se soci/a de la Comunitat els trobareu al següent enllaç: Fes-te soci

Està prevista una nova jornada de presentació de la Cooperativa que es durà a terme en els pròxims mesos i també la 1a Assemblea General que tindrà lloc aquesta primavera.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *