Osona Energia SCCL es presenta al Germinador Social de Som Energia, vota el projecte!

Votació germinador social

El passat mes de juny Osona Energia Sccl es va presentar al concurs Germinador Social organitzat per Som Energia i Coop57. El concurs pretén impulsar iniciatives de transició energètica i economia social al territori. El premi son 6.000€.

Osona Energia Sccl és la cooperativa de segon grau que està en procés de constitució, i que tindrà la finalitat de donar suport tècnic, administratiu, jurídic… a les comunitats energètiques dels municipis d’Osona, i on Olost i Santa Creu Sostenible en som un dels fundadors. 

Ara bé, per a poder engegar Osona Energia, és necessari un impuls inicial. I per això ens presentem al Germinador Social. El jurat és popular, és a dir, qui més vots tingui guanya. Per tant ara ens cal fer-ne el màxim de difusió!

Algunes indicacions:

  • Abans de votar cal registrar-se, indicant nom, cognoms i correu electrònic. I després cal accedir des del enllaç que t’han enviat al email.
  • Ens presentem a la categoria de Comunitats Energètiques, però també hi ha dues categories més que també cal votar. Hi ha molts projectes interessants, però si voleu la nostra proposta seria:
    • Comunitats Energètiques: Osona Energia Sccl.
    • Pobresa Energètica: Reconnecta’t, posem al centre la persona.
    • Transició Energètica: Servei de Repartiment Sostenible (Areté).

VOTA OSONA ENERGIA SCCL

I fes-ne màxima difusió!  

Xarxes Socials, WhatsApp, correu electrònic tot suma! I cada vot conta!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *