Ja hem superat els 100, i tenim bones notícies!!

Hem superat els 100 socis

La comunitat energètica d’Olost i Santa Creu Sostenible SCCL ha complert l’objectiu fixat a la darrera reunió d’arribar als 100 sòcies i socis abans d’iniciar els projectes d’autoconsum compartit. A dia d’avui ja som 103 sòcies i socis que formem part de la comunitat, i aquesta segueix creixent. En les darreres setmanes, alguns comerços del municipi i veïns i veïnes s’han sumat al projecte i per tant, ja s’ha aconseguit la massa social necessària per iniciar els primers projectes d’autoconsum compartit. De totes formes, el projecte segueix obert i s’anima a tothom del municipi a sumar-se.

L’objectiu dels primers projectes serà la instal·lació d’un mínim de 5 instal·lacions d’autoconsum que generin energia renovable pels sòcies i socis de la Comunitat. Amb el resultat d’aconseguir reduir la factura elèctrica, reduir la dependència del nostre municipi de l’exterior, lluitar contra el canvi climàtic i caminar cap a la sobirania energètica d’Olost i Santa Creu!!

I tenim 2 bones notícies: la nostra cooperativa ha estat acceptada com a sòcia de COOP57 a través de la qual es buscarà el finançament pels projectes, i l’autoconsum compartit s’amplia als 2km!! Amb aquestes bones perspectives, es preveu que en les pròximes setmanes es comencin a demanar pressupostos a empreses especialitzades pels projectes!

Si vols saber més sobre els projectes i la comunitat energètica, o vols sumar-te al projecte, ho pots fer a través d’aquesta mateixa web.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *